de potatoes

If you want a little more confidence
Potatoes turn to french fries, yeah it’s common sense
All you need’s a couple more condiments
And a hundred thousand dollars for some compliments

mrs. opperdoes

Tatjana dekker

Tatjana is onze eigen Mrs. Opperdoes, dus als je vragen hebt over Mrs. Potatohead is zij je aanspreekpunt.
Samen met Alka Anna vormt zij Studio NELJe kunt bij haar ook terecht voor visuele content, conceptontwikkeling en Brand Identity. 

mrs. redstar

koosje peeters

Koosje is de trotse mede-oprichter van The Podcats. The Podcats helpen je bij het opnemen, editten en publiceren van je podcast. Momenteel is zij bezig Mrs. Potatohead een nog leukere plek te maken voor ZZP’ers en zet zij de lekkerste koffie bij Coffeelicious Dordrecht.

mr. eigenheimer

hans olivier

Hans (Arie) is een energieke & pragmatische trainer, coach en interim HR Business Partner/Manager. Na > 10 jaar gewerkt te hebben bij een aantal multinationals (Samsung, Kuehne+Nagel, Deloitte) is hij als zelfstandige gestart. De naam ARIE is niet alleen een familienaam maar ook een acroniem voor wat hij belangrijk vindt in zijn (werkzame) leven: authenticiteit, reflectie, integriteit en enthousiasme.

mrs. divaa

puck

Deze kleine waakhond doet haar potato-naam eer aan. Puck denkt soms dat alles van haar is , waardoor ze soms kattig uit de hoek kan komen. Ze is gek op haar balletje en knuffelen met de mensen die ze lief heeft. Deze parttimer zal Mrs. Potatohead en het potato-team gaan bewaken.

mr/ mrs. challenger

Ben jij onze nieuwe potato?

 Neem dan snel contact met ons op.